Φωτογραφία από το παράλληλο μεταμεσονύχτιο τουρνουά μπλιτς που έγινε το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή στα Ανώγεια.

Με αστείρευτο κέφι αλλά και όπως όλοι περιμέναμε με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι σκακιστικές εκδηλώσεις του 6ου Διεθνούς Τουρνουά “Ιδαίον Άντρον” που διεξάγεται στα Ανώγεια της Κρήτης και θα ολοκληρωθούν στις 17 Ιουλίου.
Οι συμμετέχοντες προέρχονται από 6 χώρες (Ελλάδα, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Μολδαβία, Ρωσία) και ανάμεσά τους παίρνουν μέρος 12 τιτλούχοι, 3 εκ των οποίων είναι γκρανμέτρ και 2 διεθνείς μετρ. Στη σελίδα του ΣΟ Ανωγείων διαβάζουμε επίσης ένα από τα πιο ευχάριστα, πως τη δική τους ευκαιρία να κερδίσουν πολύτιμες εμπειρίες έχουν και οι Ανωγειανοί σκακιστές και σκακίστριες, τα παιδιά του συλλόγου τα οποία βρίσκονται σε συνεχή άνοδο και μόνο θετικά στοιχεία μπορούν να αποκομίσουν από τέτοιες εμπειρίες.
Στο κύριο τουρνουά μετά τον 5ο γύρο προηγείται με 5 νίκες ο Μολδαβός έφηβος Μορόζοβ και ακολουθούν με 4 βαθμούς οι Κωστούρος, Σβετούσκιν (Μολδαβία), Γρίβας, Ναβροτέσκου (Γαλλία), Μακοβέι (Μολδαβία), Νταβίντ (Ιταλία), Ιάσμαν (Γαλλία).
Οι αγώνες μεταδίδονται ζωντανά από το μεγαλύτερο δίκτυο μετάδοσης παρτίδων, το chess24.com αλλά και μέσα από τη σελίδα του ΣΟ Ανωγείων www.anogiachess.com
Ένα από τα βίντεο που δημοσιεύονται στο facebook εδώ
Ο σύνδεσμος chess-results με όλες τις αγωνιστικές πληροφορίες, κληρώσεις και βαθμολογία εδώ