Στην προχτεσινή ανάρτηση καλωσορίσματος για την επαναλειτουργία στην τρίτη περίοδο του skakistiko έγραψα πως πληροφορίες για τα τουρνουά που προκηρύσσονται μπορείτε να δημοσιεύετε, όπως πάντα, στη σελίδα Τουρνουά στην Ελλάδα αλλά πως δεν έχω πρόθεση να δημιουργήσω και πάλι αυτοματοποιημένο καλεντάρι με τα τουρνουά που πρόκειται να ξεκινήσουν (όσους μήνες το έκανα απαιτούσε πολύ χρόνο και σχολαστικότητα). Οι πληροφορίες παρέχονται – και θα συνεχίσουν να παρέχονται – από σας στην ειδική σελίδα.

Ωστόσο ένας παλιός φίλος του skakistiko που τα σχόλιά του απολαμβάνετε κατά καιρούς στις αναρτήσεις, προθυμοποιήθηκε να  περικόψει ένα μέρος από το συγγραφικό του χάρισμα και να αναλάβει τη ρουτινιάρικη δουλειά με τις ημερολογιακές ενημερώσεις για τα τρέχοντα τουρνουά και για τα τουρνουά που πρόκειται να ξεκινήσουν, μαζί με τους σχετικούς συνδέσμους προς την ιστοσελίδα του διοργανωτή και προς την σελίδα του τουρνουά στα chess-results (αν υπάρχει).

Μπορείτε να βλέπετε τις καταχωρίσεις στην δεύτερη πλευρική στήλη, δεξιά. Είμαι σίγουρος ότι οι καταχωρίσεις θα έχουν στο εξής ακρίβεια ελβετικού ρολογιού! Η επιλογή είναι να μην περιλαμβάνουμε στην πλευρική στήλη διοργανώσεις που έχουν στενό τοπικό, ηλικιακό ή σωματειακό ενδιαφέρον, παρά μόνο τις κυριότερες.

Όπως πάντα, για κάθε διοργάνωση, ανεξαρτήτως εμβέλειας,  παρακαλώ να συνεχίσετε να ενημερώνετε τη σελίδα Τουρνουά στην Ελλάδα ή Ελληνικά Τουρνουά όπως έχει μετονομαστεί.

Πρόσθεσα και μια ενημερωμένη έκδοση των χεριών στα σχόλια.