Πρόσθεσα πριν λίγη ώρα τέσσερις ακόμη καρτέλες στο πάνω μέρος της κεντρικής σελίδας. Στο σημείο αυτό να επιχειρήσω μια απλή σύνοψη για το τι δείχνει ή που οδηγεί η καθεμία από τις καρτέλες όταν κάνετε κλικ, με τη σειρά που τις βλέπετε:

Home: Επιστροφή στην κεντρική σελίδα από όποιο σημείο του site βρίσκεστε.

Επικοινωνία: Στοιχεία επαφής καθώς μια φόρμα επικοινωνίας με τον διαχειριστή του skakistiko.

Ελληνικά Τουρνουά: Προκηρύξεις και αναγγελίες τουρνουά που δημοσιεύετε οι ίδιοι. Το συνοπτικό καλεντάρι τρεχουσών και προσεχών διοργανώσεων δεν βρίσκεται ενσωματωμένο στη σελίδα, αλλά στη δεύτερη πλευρική στήλη της κεντρικής, αρχικής σελίδας, με συνδέσμους προς την ιστοσελίδα του διοργανωτή και την σελίδα των chess-results του τουρνουά.

Misc. Σκακιστικά: Σχολιασμός για σκακιστικά θέματα που δεν επισημαίνονται σε κεντρικές αναρτήσεις. Από τις πιο πολυσύχναστες υποσελίδες του skakistiko.

Θέση Ημέρας: Συζητήσεις και σχολιασμός κυρίως για το καλλιτεχνικό σκάκι. Οι καλοί φίλοι της σελίδας αυτής θα μου δώσουν λίγο χρόνο ακόμη για να επαναφέρω τα παλιά σχόλια που είχαν γραφτεί.

Εξωτερικό: Ειδήσεις από το εξωτερικό που αφορούν διεθνείς διοργανώσεις και διεθνή σκακιστική πολιτική, όταν δεν έχουν επισημανθεί σε κεντρικές αναρτήσεις. Τα σχόλια από επισκέπτες και συνεργάτες.

Προσωπικές Σημειώσεις: Κείμενα που δεν σχετίζονται με το σκάκι και προς το παρόν, όσα έχουν δημοσιευτεί, έχουν την υπογραφή μου. Προσθέτω μια νέα δημοσίευση κάθε 3 μέρες περίπου αλλά για να τη διαβάσετε αν θέλετε, πρέπει να κάνετε κλικ στη σελίδα, δεν υπάρχει ειδοποίηση εξωτερική. Ο σχολιασμός παραπάνω από καλοδεχούμενος.

Στιγμές: Φωτογραφικές στιγμές και βίντεο με σύντομες λεζάντες που γράφω. Κατά προσέγγιση, μια νέα καταχώριση κάθε μέρα – και εδώ χωρίς ειδοποίηση εξωτερική.

Βιβλιοσυζήτηση: Σελίδα σχολιασμού των επισκεπτών με πληροφορίες και κριτικές για έντυπες σκακιστικές εκδόσεις.

Κομπιούτερ: Σελίδα σχολιασμού των επισκεπτών για ερωτήσεις και γενικές συζητήσεις για ό,τι αφορά το σκακιστικό λογισμικό.

Νεανικό Σκάκι: Συζητήσεις και σχόλια γνώμης για το παιδικό και το εφηβικό σκάκι.

Σύνδεσμοι: Η σελίδα στη νέα της μορφή από σήμερα δεν περιέχει τον συγκεντρωτικό κατάλογο όλων των ελληνικών σκακιστικών σάιτ, αλλά μια πολύ πιο αυστηρή καταγραφή μόνο με ενεργά σάιτ που ανανεώνονται με αξιοπρεπείς ρυθμούς. Στις επόμενες μέρες θα προσθέσω μερικούς ακόμα συνδέσμους (ενώσεις, και άλλα σκακιστικά σωματεία, επιλεγμένους διεθνείς συνδέσμους). Αν νομίζετε πως προς το παρόν αδίκως λείπει κάποιο σάιτ, διαβεβαιώ πως δεν έγινε από πρόθεση. Το πιθανότερο από ελλειπή προσοχή θα προέκυψε. Μη διστάσετε με επαφή μέσω email ή της φόρμας επικοινωνίας να μου υποδείξετε διεθύνσεις που κρίνετε πως καλό είναι να καταχωρηθούν.