Το πρώτο μέρος εδώ

Για ακόμη μια φορά οι διοργανωτές του Διεθνούς Σκακιστικού Τουρνουά “Ίκαρος” 2018, εξασφάλισαν ειδικές εκπτωτικές τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους σκακιστές που θα μεταβούν στην Ικαρία για το τουρνουά! Πιο συγκεκριμένα εξασφαλίστηκαν χορηγίες από δυο ναυτιλιακές εταιρείες: τη Hellenic Seaways και τη Dodekanisos Seaways.

Η Hellenic Seaways είναι ένας παλιός και μόνιμος συνεργάτης του Ίκαρου όλα τα τελευταία χρόνια στηρίζοντας έμπρακτα και σταθερά τόσο τη διοργάνωση όσο και γενικότερα το νησί της Ικαρίας. Για τη φετινή χρονιά η εταιρεία προσφέρει 50% έκπτωση στα εισιτήρια των επιβατών και 30% έκπτωση στα εισιτήρια των οχημάτων.

Η Dodekanisos Seaways είναι ο νέος συνεργάτης της διοργάνωσης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στα Δωδεκάνησα και τα πλοία της φτάνουν ως την Ικαρία και τη Σάμο, προσφέροντας μια σύνδεση που έλειπε τα τελευταία χρόνια και είναι σίγουρο ότι θα διευκολύνει τους νησιώτες σκακιστές να έρθουν στο τουρνουά. Η έκπτωση και εδώ θα φτάσει μέχρι το 50% στα εισιτήρια των επιβατών ενώ υπάρχει περιορισμένη δυνατότητα μεταφοράς οχημάτων.

Στόχος της χορηγίας είναι φυσικά να μειώσει το κόστος συμμετοχής στο τουρνουά ώστε ακόμα περισσότεροι σκακιστές και φίλοι της Ικαρίας να μπορέσουν να επισκεφθούν το νησί τον Ιούλιο (16-22 Ιουλίου). Επιπλέον, όπως κάθε χρόνο, οι διοργανωτές προσφέρουν ένα οικονομικό πακέτο φιλοξενίας ενώ επιπλέον εκπτώσεις παρέχονται σε οικογένειες, ομάδες σωματείων, νέους (<20 ετών), ανέργους, ΑΜΕΑ και Αιγαιοπελαγίτες ενώ όσοι εξοφλήσουν νωρίς τυγχάνουν περεταίρω έκπτωσης.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια αλλά κι όλες οι λεπτομέρειες για το φετινό Ίκαρο είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.ikaroschess.gr