Από 2 έως 8 Ιανουαρίου 2019 στην πόλη του Ρεθύμνου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα σκακιού εφήβων και νεανίδων. Η ΣΚΟ Ρεθύμνου έχοντας παράδοση μεγάλων διοργανώσεων επιθυμεί να προσφέρει μία ψηλού επιπέδου διοργάνωση τονίζοντας παράλληλα την ρρητική φιλοξενία. Οι αγώνες θα γίνουν στον όμορφο χώρο του “Αχίλλειον Παλλάς” που βρίσκεται στο κέντρο του Ρεθύμνου και στην έναρξη του ιστορικού κέντρου της παλαιάς πόλης.

Η γεωγραφική θέση του Ρεθύμνου εξυπηρετεί την μετάβαση τόσο από Χανιά όσο και από το Ηράκλειο και σίγουρα η έγκαιρη κράτηση θέσεων θα κάνει το ταξίδι πολύ οικονομικό. Για όσους προτιμήσουν πλοίο οι διοργανωτές έχουν έρθει σε συμφωνία με την ΑΝΕΚ η οποία θα παρέχει έκπτωση σε σκακιστές, και συνοδούς. Για την διαμονή αρκετά είναι τα ξενοδοχεία αλλά και νοικιαζόμενα δωμάτια που λειτουργούν αυτή την περίοδο και σε πολύ καλές τιμές. Συγκεκριμένα στο τετράστερο ξενοδοχείο των αγώνων τα δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια είναι στη τιμή των 50 ευρώ με πρωινό (25 το άτομο για δίκλινα και 17 το άτομο σε τρίκλινα). Υπάρχουν όμως και αρκετά διαμερίσματα σε ακόμη πιο συμφέρουσες τιμές. Στους τρεις πρώτους σκακιστές/στριες θα καλυφθούν τα ατομικά έξοδα διαμονής εφόσον φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο των αγώνων.
Το Ρέθυμνο τόσο το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα είναι μια πολύ όμορφη και ζωντανή πόλη, μια πόλη που αρέσει σε κάθε απαιτητικό επισκέπτη.
Τηλ. Επικοινωνίας: 6932744159, 6979818083, 6972735051, 6945329810