Στη μόνιμη σελίδα αυτή μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά παρτίδες από τουρνουά στα οποία το chess24.com παρέχει ελεύθερα τον κώδικα για ενσωμάτωση.
Από τα τουρνουά που μεταδίδονται θα γίνεται επιλογή των διοργανώσεων που έχουν ελληνικό ενδιαφέρον (ή που γίνονται στην Ελλάδα ή αν μετέχουν έλληνες σκακιστές στο εξωτερικό) αλλά και των διεθνών διοργανώσεων μεγάλης εμβέλειας.
Η σελίδα αυτή του skakistiko είναι απλή ενσωμάτωση των μεταδόσεων του chess24 και δεν τις υποκαθιστά φυσικά (είναι πιο πλήρης η μετάδοση στο σάιτ πηγής) αλλά έχει μια συγκριτική χρησιμότητα για σχολιασμό των παρτίδων από επισκέπτες που προέρχονται από τον ελληνικό σκακιστικό κόσμο.

Το world cup της Τιφλίδας, λόγω του τεράστιου διεθνούς ενδιαφέροντος θα συνεχίσει να μεταδίδεται στην κεντρική σελίδα του skakistiko μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου που τελειώνει (καθημερινά αρχίζει στις 2 μ.μ.) αλλά στη σελίδα Ζωντανές Μεταδόσεις μπορείτε να βλέπετε για αυτές τις μέρες:

1) Τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Εφήβων & Νεανίδων στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης όπου στην κατηγορία κοριτσιών κάτω των 18 μετέχει η Αναστασία Αβραμίδου (ώρα έναρξης των γύρων 9 μ.μ.)

Παγκόσμιο Νεανίδων κάτω των 18 ετών (Μοντεβιδέο), 17-26/9, έναρξη γύρων 9:00 μ.μ.: